EuroRent

Kuća za izdavanje, VOŽDOVAC, AVALA

#42958 · Slobodan

3,000€

Kompletno nameštena nova kuća, lux gradnje, za hedoniste koji cene svoj mir i tišinu, na šumovitim obroncima Avale, 4.7 km iznad Ikea centra, na par km od Zuca i na 1.5 km od Kragujevačkog puta. Miran kraj, 20 ari placa, većinom Cerove šume. Kuća je u osnovi 62 m2, prizemlje i sprat, ukupne površine oko 120 m2 sa terasom. Podno grejanje u prizemlju i na spratu, uključujući i WC i kupatilo sa tuš kabinom. Toplotna pumpa Bergen vazduh - voda. Hlađenje i dopunsko grejenje putem 3 fan-coil uređaja, mogućnost izolacija soba u celine. Automatsko grejanje krova, nadstrešnice i skrivenih oluka. 6-komorna stolarija kombinacije PVC - Aluminijum. Izolacija kuće je debljine 10 cm (beli delovi) i 20 cm (antracit delovi). Sve sanitarije su Villeroy i Bosch, sve baterije Grohe, a vodokotlići Geberit. Vailant elektronski protočni bojler koji pokriva celu kuću, sa daljinskim regulatorom. Granitne pločice i najkvalitetniji Tarket zbog podnog grejanja. Letnja kuhinja sa mestom za ražanj i roštilj.

Želim da pogledam ovu nekretninu:

Slične nekretnine

Kuća, 400 m<sup>2</sup>